Нашите продукти се предлагат в редица физически магазини в България и чужбина. С радост сме отворени към разширяването на търговското ни присъствие. Интересуваме се от физически и/или онлайн магазини в България, Европа или останалата част от света.

Имаме удоволствието да предоставяме на нашите партньори възможността да предлагат продукти с най-високо качество, тествани във времето от голям брой клиенти за техните клиенти. Създаването на дългогодишно сътрудничество е наш основен приоритет за работа. Дълбоко вярваме, че пътя към него преминава през предлагането и запазването на високо качество продукти за години напред.

Какво получавате като дистрибутор?

  •   За всички наши дистрибутори и представители ние предлагаме подкрепа за всеки проблем, който може да възникне, защото знаем, че всяко начало е по-лесно, когато има някой, който да Ви помогне.
  •   Безплатни промоционални материали, които можете да използвате за създаване на реклами и маркетингови кампании.
  •   Видео материали за това как се използват продуктите.
  •   При първоначална поръчка над 1500лв. получавате промоционален рекламен осветен стелаж с реална мостра.

Наличието на физически и/или онлайн магазин е чудесна основа за успешното предлагане на нашата продуктова гама.

В България всяка година се регистрират около 150 000 автомобила, като над 50% от тях са на възраст над 10 години. Към началото на 2022 г. регистрираните автомобили надвишават 4 милиона на средна възраст 19.9 години. Тези статистически факти показват, че българския автопарк продължава да е един от най-старите в Европа. Редица автокозметични и детайлинг центрове са ангажирани с поддръжката на тези коли. В същото време малка част предлагат в портфолиото си от услуги решения за захабяванията по интериора възникващи при експлоатацията на автомобила. Нашата компания над 14 години се грижи да създаваме и усъвършенстваме продуктите за поддръжка и възстановяване на автомобилни интериори. Ако сте собственик или ръководител на автомобилен център и желаете да разширите портфолиото си от висок клас предлагани услуги, то нашата програма за развитие на детайлинг центрове и студиа е прекрасна възможност за вас. Може да разгледате повече тук или да ни изпратите запитване от контакт формата по долу.

Този бизнес с нас е подходящ за всеки дигитален маркетолог, собственик на сайт с голям трафик или просто човек с усет към продажбите, който иска да развива и предлага качествени продукти на добри цени.

Позволете ни да направим цялата подготовка за създаване, обработка и изпращане на пратката, докато вие се фокусирате само върху клиентите. Този метод на работа е подходящ за всеки, който иска да направи първи стъпки в необятния свят на онлайн продажбите.

Ако сте инфлуенсър, независимо дали тепърва започвате или имате много последователи и търсите нови възможности за работа или създаване на съдържание, можете да разчитате на нашите продукти като доверен партньор.

В зависимост от нивото на вашето развитие, както и от вашите цели, можем да обсъдим различни начини за съвместна работа. Ще се радваме да разгледаме съдържанието, което предлагате на аудиторията си.

Всички хора ориентирани към инфлуенс маркетинга работещи с нашата платформа, могат да участват афилейт програмата ни. Тя дава възможност за точно и коректно проследяване на постигнатите резултати.

Насреща сме да обсъдим бъдещия бизнес с нас.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ

    Интерес за: