Пътя на едно БМВ е38 до победата

15-ти национален БМВ събор – събитие което чакахме с нетърпение и в което вложихме много емоция и адреналин, споделя – Управителя на компанията и главен експерт в екипа на Автореновация.

Много сме щастливи, че и тази година автомобил на наш клиент успя да пребори всички конкуренти в тази категория и спечели.

През изминалата година в категория за цялостен външен и вътрешен вид спечели БМВ е36 с рег. номер : ЕН 1947 ВТ. Този автомобил беше интериорно освежен и възстановен с продуктите от нашата гама за кожени салони. Тогава възстановяването на кожения салон бе извършено собственоръчно от собственика на автомобила, а ние го консултирахме от дистанция, както често правим за наши клиенти – ентусиасти.
Уникално е да следиш трансформацията, емоцията е голяма. Винаги влагам сърце в работата си и вероятно затова, колите на нашите партньори и приятели печелят.

Кадри от събора на BMW

За тазгодишния събор, прекрасния, луксозен екземпляр от серия 7 модификация е38, беше възстановен от екип използвал продуктите на Автореновация. Първо място за него и усмивките на посетителите, са огромно признание за нашата професионална работа и ни дават още повече мотивация да продължаваме напред.

За победителя, извършихме пълна реновация на кожения салон и текстилните елементи от интериора на автомобила – седалки, волан, кори на врати, табло, таван и мокетен под – споделя Управителя на студиото.

– Клиентът пристигна специално от Варна при нас, защото желаеше да се извърши професионална реновация на целия интериор, като се запази първоначалния автентичен вид на луксозния автомобил.

– Колата имаше доста дефекти, някои от които стандартни проблеми за бежовите салони, като захабени дръжки на вратите. Седалките бяха частично изтрити със следи от одрасквания, по синия кант се забелязваха дефекти, по луксозния подлакътник имаше драскотини и други дефекти. Всичките амортизирани и увредени детайли, създаваха усещане за вехтост, но ние познаваме добрите салони и бяхме убедени, че този салон, ще стане като нов след нашата намеса.

– В подобна ситуация, много собственици предпочитат да претапицират салоните си с изкуствена кожа, което е ужасно и се случва, само защото не знаят, че оригиналната здрава кожа с прекрасните оригинални шевове, може да бъде възстановена на 100%.

След 4 дни упорита и неспирна работа на екипа най- накрая възстановяват напълно целия автомобил.

В последния ден сглобихме отново целия автомобил, като финални щрихи полирахме махагоновите и хромирани елементи в интериора, с вълнение и с усмивка споделя Управителя.

Автореновация – избора на шампионите!

Може би ще харесате също!