Няма как да пропуснем събитие, като „Автомобилен салон София “, в Интер Експо Център.

Бизнесът ни е с възстановяване на кожени тапицерии и продажба на професионални продукти за възстановяването им, но това не значи, че не се интересуваме от новостите и светлините на лукса.

Заредени с много положителни емоции и ентусиазъм, след дълго чакане, успяхме да закупим билети и да се доберем до целта.
Наистина впечатляваща гледка!

Но ако някои посетители гледат колите отвън, за нас е доста по-интересно да погледнем отвътре.
С нетърпение започнахме да разглеждаме луксозните кожени салони. Все пак трябва да знаем, какво ни предстои.

Хората нямат практика да поддържат луксозните си салони, а те няма да са все така меки и красиви. Ще дойде момент за тяхното възстановяване.

Разбира се, всеки може да защити своя салон и да удължи живота му с години, ако използва професионални препарати като Комплект за почистване и подхранване на кожаен салон.

Специално за вас направихме малко снимки на чисто новите кожени салони. Вижте състоянието им!

Още не са продадени, а вече са силно замърсени, протрити и оцветени, в следствие на посетителския интерес към комфорта на луксозните возила.

Когато кожата няма защитен микрофилм, какъвто може да ви осигури използването на подхранващия препарат Leather Protection Lotion, е подложена на силна амортизация.

Сядането с дънки и подобни материи, протриват кожата, изпотяването е причина платът да пусне, което често води до оцветяване и промяна пигмента на кожената тапицерия.

Професионалното почистване и поддръжка са изключително достъпни, а кожата Ви ще бъде винаги мека, чиста и защитена.

Здравейте, остава ви още малко и ще завършите покупката си :)

Остава да въведете още няколко детайла.