В офиса ни дойде клиент, който си бе закупил Audi А6 – втора употреба. Колата която показа на снимки изглеждаше чудесно, но имаше силно изтъркан волан и съсипан скоростен лост. Салонът също не беше в отлично състояние, изглеждаше замърсен и неподдържан.

Клиентът потърси от нас консултация с какви продукти да си направи възстановяване на волана и на скоростния лост, както и да почисти и подхрани отлично кожения салон.

Видно от снимките, се справил отлично с волана и лоста, но когато дошъл момента за почистване на кожения салон отпред, клиентът е разбрал, че е бил леко излъган при покупката на автомобила си от търговеца!

Оказало се е, че кожата е възстановявана непрофесионално и с некачествени материали. След като се свърза с нас отново за консултация и подробен оглед на автомобила, бяхме убедени, че бе боядисвана без да е подготвена според правилата и по начина по които, трябва и е нужен за качествен резултат, а на всичко отгоре и с боя за външно боядисване на автомобили (често прилагана практика в България от недобросъвестни търговци !).

Когато клиента е започнал да използва препарата за почистване, Първоначално на задната седалка е установил ефикасното действие на Avtorenovacia Leather cleaner и неговия мигновен ефект, като кожата е станала като нова. При започване на почистването на предните седалки по познатия вече начин забелязал, че продукта започна да реагира по неестествен начин върху кожата, при което той се обръща към нашите консултанти, които установяват проблема.

В тази насока, трябва да бъдете много внимателни когато купувате автомобили с кожени салони, независимо от външния им вид, защото е възможно салона да изглежда чудесно към момента на покупка, но това да трае твърде кратко време, след което да ви е трудно да повярвате какво се случва с кожата.

В крайна сметка клиентът бе възхитен от отношението, работата, компетентността на служителите ни и прие предизвикателството да закупи наши продукти и сам да възстанови салона на автомобила си, естествено ние поехме ангажимент, ако не се справи добре или има затруднения да го консултираме и да му помогнем.

Разбира се, клиентът се справи повече от отлично и то напълно сам с минимални напътствия от наша страна, които си бяха заложени и в самите подробни инструкции стъпка по стъпка.
Професионалните бои и препарати за третиране на кожа са по-скъпи, което обяснява, защо не всички ги използват. Отделно от това, са малко хората, които познават различните типове кожа при автомобилите, а всяка кожа си има своята специфика на обработка и третиране.

Ние винаги сме държали на високото качество, както се казва или перфектно, или нищо. Затова предлагаме и продаваме само професионални и висококачествени продукти, които ви дават възможност и сигурност да възстановите вашия волан, кожена седалка или кожен салон, по възможно най-добрия начин.

Може би ще харесате също!