Да внесеш онова приятно усещане за хармония и уют вкъщи е като да се въртиш в един безкраен цикъл – винаги може да се намери някой друг елемент от дома за подменяне, било то вследствие на неподходящите техники за поддръжка или благодарение на амортизацията му.

Все пак, мебели не се закупуват всеки божи ден, нито пък кожения салон на автомобила. Ето защо е от съществено значение да се вземат навременни мерки, за да се радваме още дълго време на неотразимия блясък на автомобилния ни кожен салон и/или на разкошната ни мека мебел, произведена от естествена кожа .

Подарете си свежест и чистота с Leather Cleaner и Leather Protection Lotion – професионални препарати за гарантирано професионален резултат.

Добре знаете, че стествената кожа, изисква специални грижи за поддържането ѝ в прекрасен и свеж вид. Попадналите прахови частици и мръсотия измежду гънките на дивана или креслото във всекидневната ви могат бързо и лесно да се неутрализират с помощта на професионална козметика за кожа, грижеща се за околната среда и съвършената визия на дома ви! Салона на автомобила ви винаги може да изглежда, като нов.

Не е нужно да се тревожите, че карате колата си с дънки или с дрехи които пускат и оцветяват тапицерията, когато се изпотите. С Leather Cleaner можете да отстраните и най-сериозните замърсявания без да се тревожите за кожата.

Чудите се как да се отървете от упоритите петна, засъхнали по повърхността на мебелите, обувките и/или дрехите си?

Спрете да разчитате на временни решения, когато можете мигновено да премахнете всяко едно засъхнало петънце от храна, напитки и всякаква друга мръсотия с помощта на висококачествен и ефективен продукт, който се грижи за целостта на естествената кожа.

Упоритите петна от мазни храни, залепнали дъвки, мастило и какво ли още не се изпаряват сякаш за секунди под мощната струя на почистващите препарати, разработени специално за нуждите на кожения салон в автомобила или дома!

Заложете на доказаното качество на един изцяло натурален продукт за кожа, подходящ за почистване и поддържане свежестта на мебели, обувки, чанти, дрехи от естествен косъм и редица други декоративни елементи като луксозни каишки и прочее.

Доверете се на Leather Cleaner и Leather Protection Lotion и дайте нов живот на старата кожа или просто поддържайте естествената кожа винаги свежа и защитена.

Може би ще харесате също!