Много хора, които притежават автомобили с амортизирани кожени салони не предприемат никакви действия, тъй като за повечето от тях, опцията претапициране, е скъпа, а и предизвиква страх у някои хора, тъй като не са сигурни в крайния резултат.

Да останеш без автомобил за седмица, също е притеснително, а претапицирането на цял салон, често отнема поне толкова време.

Малцина знаят обаче, че има професионален препарат за почистване, който връща оригиналния вид на цвета на кожата! Leather Cleaner е професионален препарат за почистване на кожа и ако кожата не е напукана, а само силно замърсена, често пъти той изумява хората с постигнатия ефект.

Важно е да знаете, че при почистване на кожата с този уникален препарат, порите на кожата се отварят в дълбочина и цялата мръсотия бива успешно премахната, обаче след това е добре да запечатаме порите и да ги предпазим от увреждане, което може да постигнем с професионалния препарат за подхранване на кожа – Leather Protect. Той ще запечата и ще полира кожата, а тя ще заблести, като нова.

Трудно е за вярване, но когато видите ефекта, ще се убедите в силата на действие и поразителния ефект от комбинацията на двата препарата.

Ако разбира се нямате доверия в посочените твърдения, компанията Автореновация дава възможност на всеки да поръча мостра от почистващия продукт „Leather Cleaner“, за да се убедите в качеството и резултата, и едва след това да поръчате комплекта за почистване и поддръжка.

След като веднъж сте използвали тези професионални продукти, кожата на вашия автомобил или диван, никога няма да бъде захабена или напукана.

Може би ще харесате също!
Меню