Много хора, които притежават автомобили с амортизирани кожени салони не предприемат никакви действия, тъй като за повечето от тях, опцията претапициране, е скъпа, а и предизвиква страх у някои хора, тъй като не са сигурни в крайния резултат.

Да останеш без автомобил за седмица, също е притеснително, а претапицирането на цял салон, често отнема поне толкова време.

Малцина знаят обаче, че има професионален препарат за почистване, който връща оригиналния вид на цвета на кожата! Leather Cleaner е професионален препарат за почистване на кожа и ако кожата не е напукана, а само силно замърсена, често пъти той изумява хората с постигнатия ефект.

Важно е да знаете, че при почистване на кожата с този уникален препарат, порите на кожата се отварят в дълбочина и цялата мръсотия бива успешно премахната, обаче след това е добре да запечатаме порите и да ги предпазим от увреждане, което може да постигнем с професионалния препарат за подхранване на кожа – Leather Protect. Той ще запечата и ще полира кожата, а тя ще заблести, като нова.

Трудно е за вярване, но когато видите ефекта, ще се убедите в силата на действие и поразителния ефект от комбинацията на двата препарата. Стотиците положителни отзиви са гарант за страхотното качество на тези продукти.

При редовното ползване на тези професионални продукти, кожата на вашия автомобил или диван, ще бъде чиста, мека и защитена както като нова.