Видно от снимките, имахме за възстановяване BMW Е65, 2007 г. на 300 000 км., с доста захабен салон и увредена предна седалка. Силно протрити, волан и подлакътници.

 

Нищо ново, стандартно състояние за автомобил на тези километри, за чийто салон не е поддържан с професионални препарати.

Ясно е, че всеки си мие колата в автомивка и почиства луксозния кожен салон на автомобила си. Но когато това НЕ се прави с професионални препарати, доста по-рано настъпва силната амортизация и износването на кожената тапицерия.

Обичайните препарати за поддръжка на естествени кожи не притежават добри почистващи свойства и не почистват кожата в дълбочина, а подхранващите им свойства  не дават задоволителни резултати.

За да остане кожената тапицерия във фабричен вид е необходимо да се поддържа постоянен микрофилм, който минимизира възможността от нараняване и протъркване на кожата. От друга страна този филм не бива да запечатва порите на кожата, които не са добре почистени.

Представете си, че вашия зъболекар Ви направи пломба без да е почистил добре кариеса. Да не изчистиш кожата добре и да полираш с препарат за протекция и подхранване, няма особено голям смисъл.

Съветваме ви да поддържате луксозния кожен салон ежеседмично с професионални препарати, като Комплект за почистване и подхранване на кожа , за да го запазите във фабричен вид и при пробег над 300 000 км.

Често влизаме в автомобила с дънки, по които има още остри копчета, шипове, твърди и грапави ръбове. Ако върху кожата няма защитен филм, гарантирано се получава ефекта на шкурката и неминуемо води до увреждане на кожата.

Когато кожата е добре почистена с Почистващ препарат за кожа Leather Cleaner  и третирана с Подхранващ препарат за кожа Leather Protection Lotion, триенето е минимално, а кожата е добре защитена.
Достатъчно е да третирате кожата веднъж на две- три седмици и сме сигурни, че ще бъдете очаровани от нейното състояние.

Но нека се върнем на BMW-то, което нашия клиент трябваше да  си възстанови.

За цвета на салона клиента имаше желанието да направим индивидуално тониране по мостра от заден подглавник. Постигнахме точност от 99%. С комплекта за седалки, който си закупи нашия клиент му предостави възможността да си възстанови оригиналния цвят на седалките и те отново заблестяха както когато бяха нови.

Също така обяснихме на собственика подробно стъпките с продуктите които закупи от нас за възстановяването и поправките как да ги направи и после  как да си поддържа дългосрочно постигнатия резултат . Всеки би се зарадвал да види салона си като нов.

Клиента искаше да си възстанови автомобила без да го разглобява, тъй като имаше притеснения за електрониката при сваляне на акумулатора, което неизбежно. Но с продуктите на Avtorenovacia това е напълно възможно.

Въпреки това, по наше мнение и по мнение на собственика, салона му стана страхотен.Клиента си възстанови и волана, който също придоби фабричен вид.

Всеки от вас може да постигне този ефект за своя автомобил и сам, като използва нашите професионални комплекти за възстановяване и почистване.

 

 

Може би ще харесате също!