ИЗБРА ЛИ СТРАХОТЕН ПОДАРЪК ЗА НЕГО ?

Ако все още не си избрала какво да подариш на своя мъж, баща или приятел продължи да четеш надолу!

Би ли искала да подариш нещо подходящо и практично?

Сигурно вече си подарявала парфюми, дрехи, аксесоари и други вещи, които стават все по разпознаваеми. Спечели мъжката емоция, избирайки нещо, от което той наистина има нужда.

Виж Решението

Всеки мъж би избрал най-доброто за своя автомобил, а сега си представи радостта, която ще изпита, когато му го подариш точно ти!

Решението за волана

Волана на автомобила е най-упоребяваната част в него. Поради тази причина той е подложен на сериозна амортизация, която довежда до неговото захабяване и изтриване. Хубавата новина, е че може да бъде възстановен лесно и отново да изглежда като нов.

Как се прави:

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Решението за седалките

Коженият салон на автомобила създава усещане за лукс и комфорт. За съжаление, както всяко нещо във времето и той се амортизира. Надрасквания , охлузвания, изтриване и други дефекти, създават усещане за вехт и стар салон, като се губи чувството за лукс и комфорт.

Добрата новина, е че и за този проблем имаме лесно решение – той отново да стане като НОВ !

Как се прави:

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Решението за поддръжката на салона

Коженият салон на автомобила създава усещане за лукс и комфорт, но само когато е чист и спретнат. Запознайте се с нашата серия от продукти за интериорна козметика, подходяща за всякакъв тип кожи и тапицерии, приложими както в автомобила, така и у дома.

Как се прави:

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

За допълнителни въпроси и заявки:

0888 819 719

Какво мислят другите за нас:

Кожения ни салон на колата ни се беше доста захабил. За една събота и неделя си го направихме като нов. Останах изумена от резултата, определено препоръчвам 🙂

Славка Стоянова

Подарих на мъжа ми пакета за седалки, много се изненада. А след като си ги възстанови остана много възхитен от крайния резултат. За мен си станаха направо като нови!

Анна Гергова

Салона ми беше много зле, възстанових го с пакета за цял салон и резултата е зашеметяващ. Препоръчвам го на всички с две ръце.

Емил Христов

С приятеля ми си възстановихме волана преди около 2-3 години с този комплект и сме много доволни от резултата. Препоръчваме!

Елисавета Иванова

Възстанових си волана преди година и половина и още резултата е чудесен и не е мръднал въобще. Силно препоръчвам!

Иван Петров

Подарих такъв комплект за волан на мъжа ми. Изненадах го много приятно, а след като си възстанови волана остана изключително очарован от резултата.

Аделина Адреева
* Всички публикувани отзиви от клиенти са взети без редакция от нашата фейсбук страница, но написани на кирилица.

А ТИ КОЕ РЕШЕНИЕ ИЗБРА?

Ако имаш нужда от допълнителна консултация можеш да се свържеш с нас директно

За допълнителни въпроси и заявки:

    [/vc_column][/vc_row]