Често задавани въпроси

 1. 1
  Как мога да защитя светло оцветеният кожен салон на автомобила ми от петна и протривания?

  Най-добре е да използвате лосион за кожа със защитно действие. Хубаво е да се нанесе преди кожата да се замърси, още при закупуването на автомобила или след почистването на кожения интериор. Това предотвратява петната от материали, като дънки и също така, значително намалява износването на кожения салон.

  Протриването не може да бъде спряно, заради неща като копчета на дрехи и т.н., но ако използвате протектиращ лосион ежемесечно, ще намалите вероятността от еветуално протриване и естествената кожа ще бъде в много по-добро състояние от преди. За повече информация ни пишете на avtorenovacia@gmail.com .

 2. 2
  Когато си закупих колата, продавачът ми каза, че няма нужда да защитавам новия кожен интериор на автомобила, това правилно ли е?

  Това е грешно, защитата и подхранването на кожата е най-важна още със закупуването на автомобила, тъй като когато кожата е нова, се намира в една от най-уязвимите ситуации, отворена за атаки от обкръжаващата среда. По-добре е да защитите и подхраните кожения салон от самото начало, тъй като е удивително, колко бързо може да се увреди самата кожа, ако не е защитена напълно и правилно. Може да прочетете тази статия.

 3. 3
  Как мога да възстановя кожените седалки на автомобила ми?

  Всичко, от което ще имате нужда, е един от нашите комплекти за възстановяване на кожа и винил, който е за малки ремонтни дейности. Ако искате да възстановите целия кожен интериор на автомобила ви, ще имате нужда от голям комплект за възстановяване. Ние ще ви предоставим и подробни инструкции стъпка по стъпка как протича процесът.

 4. 4
  Мога ли да възстановя седалката си без да свалям кожата?

  По-добре е кожените седалки да не се разтапицират, т.е. вие директно може да извършите възстановяването върху тях. Процедурата изисква няколко прости етапа като за целта ще е по-удобно да се работи върху седалката и кожата да е опъната.

 5. 5
  Колко време ще издържи седалката ми след възстановяването?

  Това е относителен въпрос, тъй като зависи от това как се грижите за възстановените елементи. Технологията и продуктите за възстановяването са професионални, спазват се заводските принципи за изработката на финиширана кожа.


 1. 1
  Дънките ми оставят петна по светлият кожен диван – какво мога да направя?

  Светло оцветените кожени дивани стават все по – популярни и този тип оцветяване става все по-често срещан проблем, тъй като боята се прехвърля от един материал на друг. Това може да се избегне като използвате продукти за естествена кожа, които да я защитават преди употреба или след почистване. За повече информация ни пишете на avtorenovacia@gmail.com

  Кликнете тук и вижте нашето предложение за вас.

 2. 2
  Едно от децата изцапа кожения ми диван с мастило и белезите не излизат. Как мога да премахна синия химикал от кремаво оцветеният ми диван?

  Съжаляваме за вашия проблем с дивана. Мастилото от химикал е вискозен материал на маслена основа, което се абсорбира бързо в тапицерията и това го прави трудно за премахване. Можете да използвате нашия Leather degreaser

  Въпреки това, препаратът ще бъде напълно ефективен, ако се обработва веднага след замърсяване; колкото по-дълго оставите мастилото, толкова по-трудно ще бъде премахването му.

 3. 3
  Давате ли гаранция?

  За извършени от нас услуги даваме гаранция, която е в срок от 6 месеца, която важи при спазване на договорени гаранционни условия.

 4. 4
  Ще е от значение ли, ако разположа коженият ми диван в непосредствена близост до отоплителен уред?

  Внимавайте да не поставите мебелите твърде близо до радиатор или друг подобен източник на топлина. Уверете се, че има най-малко 2 метра пространство между вашите мебели и източника на топлина. Ако това не бъде направено ще увредите кожата на дивана и ще последва избледняване на самия цвят.

 5. 5
  Когато направя поръчка при вас, колко време ще трябва да чакам?

  В повечето случаи, вашата поръчка ще бъде изпратена в същия ден или до 48 часа максимум.

 6. 6
  Възстановяването ще бъде ли невидимо след това?

  Много компании ще ви кажат – да, но ние сме открити и ви казваме – в повечето случаи – не. Ние използваме само най- висок клас оборудване и продукти за възстановяване на естествените кожи. Резултатът от възстановяването е видим според всеки човек различно, спрямо неговото око. Като възможност може да се достигне до 99 % точност на изпълнението.

 7. 7
  Мога ли да получа безплатен съвет от вас?

  Да, можете. Това е част от нашата услуга. Винаги можете да ни потърсите, а ние ще се постараем да решим проблемът ви.

 8. 8
  Имам кожени мебели от няколко месеца и когато реших да ги почистя с кърпички за кожа – "всичко в едно", цветът от меката мебел остана по кърпата. Това нормално ли е? Със сигурност знам, че кожата не е анилинова или набук, ако това помага?

  Ако сте си закупили кърпичките за кожа от същото място като мебелите и мебелният магазин препоръчва да ги използвате за вашите мебели, вие имате законното право да подаде жалба, тъй като изглежда, че има ясна несъвместимост между използваните кърпички и лаковия слой на кожата.

  Ако от мебелния магазин не откликнат на проблемът ви, може да се свържете с Комисията за защита на потребителите. 

Call Now Button