15- Национален БМВ събор 2016 и Автореновация

Пътя на едно БМВ е38 до победата

15-ти национален БМВ събор 2016 г. – събитие което чакахме с нетърпение и в което вложихме много емоция и адреналин, споделя Георги Янев – Управител на компанията и главен експерт в екипа на Автореновация.

Много сме щастливи, че и тази година автомобил на наш клиент успя да пребори всички конкуренти в тази категория и спечели.

pobeditel bmw sabor - avtorenovacia
parvo miasto za kola na- avtorenovacia

През изминалата 2015 г. в категория за цялостен външен и вътрешен вид спечели БМВ е36 с рег. номер : ЕН 1947 ВТ. Този автомобил беше интериорно освежен и възстановен с продуктите от нашата гама за кожени салони. Тогава възстановяването на кожения салон бе извършено собственоръчно от собственика на автомобила, а ние го консултирахме от дистанция, както често правим за наши клиенти – ентусиасти.
Уникално е да следиш трансформацията, емоцията е голяма. Винаги влагам сърце в работата си и вероятно затова, колите на нашите партньори и приятели печелят.

Кадри от събора на BMW през 2015 г.

3
1
2

За тазгодишния събор, прекрасния, луксозен екземпляр от серия 7 модификация е38, беше възстановен от екипа ни в гр. Русе (Автореновация – Русе). Първо място за него и усмивките на посетителите, са огромно признание за нашата професионална работа и ни дават още повече мотивация да продължаваме напред.

За победителя, извършихме пълна реновация на кожения салон и текстилните елементи от интериора на автомобила – седалки, волан, кори на врати, табло, таван и мокетен под – споделя Управителя на Автореновация – Русе, Г-н Слави Славов

– Клиентът пристигна специално от Варна при нас, защото желаеше да се извърши професионална реновация на целия интериор, като се запази първоначалния автентичен вид на луксозния автомобил.

– Колата имаше доста дефекти, някои от които стандартни проблеми за бежовите салони, като захабени дръжки на вратите. Седалките бяха частично изтрити със следи от одрасквания, по синия кант се забелязваха дефекти, по луксозния подлакътник имаше драскотини и други дефекти. Всичките амортизирани и увредени детайли, създаваха усещане за вехтост, но ние познаваме добрите салони и бяхме убедени, че този салон, ще стане като нов след нашата намеса.

IMG_6182

IMG_6183
IMG_6184
IMG_6189

– В подобна ситуация, много собственици предпочитат да претапицират салоните си с изкуствена кожа, което е ужасно и се случва, само защото не знаят, че оригиналната здрава кожа с прекрасните оригинални шевове, може да бъде възстановена на 100%.

След 4 дни упорита и неспирна работа, екипа на Автореновация – гр. Русе най- накрая възстановяват напълно целия автомобил.

В последния ден сглобихме отново целия автомобил, като финални щрихи полирахме махагоновите и хромирани елементи в интериора, с вълнение и с усмивка споделя Управителя на Автореновация –  Русе

Автореновация – избора на шампионите!

IMG_6281
IMG_6275

IMG_6271

IMG_6254

ГАЛЕРИЯ  ОТ СЪБОРА НА BMW – 2016 г.

IMG_6240

IMG_6199

IMG_6215
IMG_6230
One Response to 15-ти Национален БМВ събор 2016 и Автореновация – избора на шампионите!
  1. Момчета супер сте 🙂


[top]

Leave a Reply

Call Now Button