Общи условия

Общи условия

Общи условия на сайта Avtorenovacia.bg

Настоящите „Общи условия“ уреждат взаимоотношенията между Автореновация от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн avtorenovacia.bg (наричани за краткост „сайт“). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на avtorenovacia.bg (с изключение на линка към настоящите „Общи условия“), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези „Общи условия“.

 

Регистрация в сайта Avtorenovacia.bg

Регистрацията на потребителски профил в avtorenovacia.bg не е задължителна, за да използвате сайта, да правите поръчки или да задавате въпроси посредством предоставените форми за попълване. За да използвате предимствата на потребителски профил в avtorenovacia.bg обаче, първо трябва да регистрирате такъв. С него ще получите възможност да извършвате по-лесно валидни заявки за закупуване на предлаганите в avtorenovacia.bg стоки, както и редица предимства като съхраняване на данни за доставката, удобен преглед на историята на минали поръчки, техния статус и съдържание, опция за запазване на продукти в списък с желания, за да следите по-лесно тяхната цена, да оставяте коментари в сайта, да се възползвате от специални промоционални предложения и т.н. При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето „Съгласен съм с „Общите условия“ клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите „Общи условия“ и ги приема.

 

Поверителност на данните в сайта Avtorenovacia.bg

Личните данни, които avtorenovacia.bg получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. avtorenovacia.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните, освен в случаите предвидени в действащото законодателство. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на avtorenovacia.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

 

Поръчка през сайта на Avtorenovacia.bg

Поръчките се приемат онлайн през сайта avtorenovacia.bg 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. За да се генерира поръчка през сайта, не е задължително да регистрирате потребителски профил. Поръчването на определена/и от потребителя стока/и се извършва по няколко начина: – чрез бутона за бърза поръчка „Купи“ на страницата на всеки продукт. Потребителят оставя само телефон за обратна връзка и точен адрес за доставка. Оператор на avtorenovacia.bg се свързва с потребителя на посочения от него телефон, за да обработи заявката и да потвърди всички необходими данни за плащане и доставка на избрания продукт. – чрез бутона „Купи“ на определени страници в сайта. Този бутон добавя избрания продукт в потребителската количка, като след това потребителят има възможност да добави още продукти в нея или да продължи към завършване на поръчката. При завършване на поръчката, потребителят има възможност да прегледа продуктите, които е решил да закупи, техните цени и крайната сума за плащане, както и да се възползва от допълнително намаление, ако разполага с ваучер за отстъпка или друг промоционален код. Потребителят може да продължи поръчката с вече регистриран потребителски профил, да регистрира нов профил или само да попълни изискваните данни за платец и получател: имена, e-mail, телефон, адрес, както и да избере начина на плащане. След финализирането на поръчката и изпращане на така направената заявка, на посочения e-mail ще бъде изпратено потвърждение със записа на въведената информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и други) потребителят ще бъде уведомяван от оператор по е-майл или телефон, като статуса на текущата, както и на предишни поръчки, потребителят може да следите и от своя потребителски профил в Аvtorenovacia.bg. По телефона – 0899 36 46 08. Потребителят прави заявка по телефона за избраните от него стоки, като предоставя на оператора на Аvtorenovacia.bg необходимите данни за извършване на доставката (име на получател, адрес на доставка и т.н.) и други специални изисквания за изпълнение на поръчката, ако има такива. Поръчките и запитванията от страна на клиентите се обработват от операторите на Аvtorenovacia.bg в рамките на работното време, обявено в раздел За контакти.

Цена на поръчката

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. Аvtorenovacia.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Аvtorenovacia.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Аvtorenovacia.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

Всички промоционални цени предложени от Автореновация или офицялната страницата на Автореновация във фейсбук се отнасят САМО за поръчки направени през сайта Avtorenovacia.bg или централния офис на Автореновация Пловдив.

При онлайн поръчка на продукти от сайта на avtorenovacia.bg на стойност над 100 лева, доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на „Еконт“ или адрес с куриерска фирма Рапидо !

 

Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок. 2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя. 3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка. 4. Липса на телефон за контакт с потребителя. При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи по изпращане или приемане на стоките са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

 

Начини на плащане

Плащане при доставка (наложен платеж): При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

 

Отказ от поръчката и връщане на стока

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 15 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. В случай на индивидуално изпълнени поръчки (консумативи за определени марки и модели) могат да бъдат заменени или върнати продукти предварително уточнени с екипа на Avtorenovacia.  Транспортните разходи при връщане на стоката от клиента към продавача са за сметка на клиента, като негово право е да избере с коя куриерска служба да изпрати пратката.

Изпълнение на процедури по възстановяване.

За ремонти с продукти, при които потребителите изпълняват сами определени манипулации, Автореновация не носи отговорност! Автореновация поема гаранционна отговорност при ремонти извършени директно от нашия екип и изпълнение на гаранционните условия договорени между страните предварително!

Сервизни взаимоотношения.

Може да се запознаете с тях на адрес Общи условия за сервиз

Всички клиенти посетили настоящата страница се, считат за запознати и приели общите условия.

Спорове и жалби

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция телефон.

 

Последна актуализация на Общите условия : 04.12.2016г.