Информация за доставка

Информация за доставка

Поръчка от сайта Avtorenovacia.bg

Клиентите на сайта Avtorenovacia.com могат да поръчват ОНЛАЙН през формата за поръчки 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

Поръчки по телефона се приемат всеки ден от 9:00- 17:00 часа всеки ден от седмицата на тел: 0988 36 46 08

 

Работно Време

9:30 – 18:00 – Понеделник – Петък

Почивни дни – Събота и Неделя

 

Основни моменти при извършване на онлайн поръчка

I. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА.

До снимката на всеки продукт в онлайн магазинa стои бутона „КУПИ“. Натискането на този бутон записва избраният от Вас продукт в така наречената „Виртуална пазарска количка или кошница“. Съдържанието на кошницата се запазва, докато Вие не решите да преминете към покупка на дадената стока. Вие можете да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете. Цената, която е посочена е за 1 брой и не включва цената за доставка до посочения от Вас адрес.

II. ПОКУПКА.

Натискането на бутон „ПЛАЩАНЕ“ Ви отвежда към процедура по покупка, която включва два варианта:

1. Създай профил 2. Купи като гост. И при двата варианта трябва да въведете име, адрес, телефон, e-mail, град и населено място за връзка с Вас.

Втората стъпка е избор на метода на плащане и доставка.

Методът за плащане в Р.България е наложен платеж – в брой на куриера при доставката на Вашата поръчка или в офис на Еконт Експрес при взимане на пратката лично.
Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт, като може да бъде до адреса на получателя или до избран от него офис на фирмата в населеното място.
Всички поръчки направени до 17 ч. се обработват и изпращат на същия ден и биват получени на следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).
Всички поръчки направени след 17 ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден.
III. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти и сте видели цената на продукта и цената за доставката остава да кликнете на бутона „Потвърди“. След това ще получите обаждане от наша страна на посочения от Вас телефон за потвърждение на поръчката. Ще получите и автоматично съобщение на Вашата електронна поща с описание на поръчката – т.е вид брой, и цена на продуктите, цена на доставката, адрес на доставката и начина на плащане. Ако имате колебание или въпроси, винаги можете незабавно да се свържете с нас на следните телефони: 0988 36 46 08

IV. СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА.

За територията на Република България ние доставяме в рамките на 2- 4 работни дени! Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес, която е с с включена 20% отстъпка при Харесване на нашата Facebook страница (https://www.facebook.com/avtorenovacia).

V. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА.

Всеки потребител, който е закупил какъвто и да е продукт чрез този сайт, може да върне стоката в срок от 15 дни считано от датата на получаването съгласно чл. 55 от ЗЗП. В изпълнение на закона, Автореновация се задължава да възстанови заплатената сума в случай, че стоките ни бъдат върнати в подходящ търговски вид, с ненарушена опаковка и в цялост. Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

Call Now Button