Всеки иска да бъде обичан и заобиколен от хора, които ги е грижа за теб.

В случая не говорим за човек, а за Bentley GT кабриолет 2006 година, получило любовта и грижите на собственика.

Бяхме потърсени за да върнем първичния облик на кожения салон, на това луксозно возило.

Възстановяването беше належащо, тъй като кожата бе износена и имаше отпускане на боя. Макар и грижовно поддържана, амортизацията и повредите бяха видими, но за щастие отстраними.

Собственикът беше много привързан към колата, нямаше никакво намерение да я продава и много искаше кожата да заблести и салонът да изглежда, така както преди години, когато е била чисто нова.

Салонът наистина даваше уникален комфорт и усещане за лукс, но имаше дълбоки драскотини по кожените седалки, което бе нашата първа стъпка – да ги възстановим.

Започнахме тази процедура със заличаване на драскотините с абразиви до колкото е възможно. Така се постига малко по-гладка повърхност, която прави почистването на кожата по-лесно, както и стартирането на ремонтните дейности. Направихме специализирано дълбоко почистване с нашите професионални продукти за почистване и подхранване на кожа и така цялата наслоена през годините мръсотия бе премахната от порите на кожата.

Втора стъпка бе същинската част от ремонтните дейности

Използвахме филър за кожа, за да попълним всички дълбоки драскотини, така че те да не могат да не се усетят или видят по повърхността на кожата. Поставихме послойно, запълващия материал, като изчаквахме да стегне всеки един слой от филъра и така, докато не се заличиха всички драскотини.

Готови сме за боя

За да осигурим по-добро съответствие между оригиналната избледняла кожа и ново ремонтираните участъци, приложихме основен слой боя за кожа, на ръка. Това ни даде възможност да слеем цвета добре в структурата на кожата.

За втори слой, нанесохме боя с аерограф, за да гарантираме добри резултати без линии и щрихови следи.

Луксозния салон на Бентлито, сатана неотразим след последния слой лак, който освен всичко, предотвратява и отпускането на пигменти, като едновременно с това защитава възстановената кожа.

За да подсигурим нашия успех в реновирането на автомобила, ние предложихме на собственика няколко полезни съвета, относно грижата за естествената кожа. Наш експерт предложи продукти и техники за почистване и защита на кожения салон, както и съвети за това от къде да получи най-добрите продукти за поддръжка на кожата в колата.

Щастливи сме, когато виждаме клиентите усмихнати, а колите блестящи, като нови.

Здравейте, остава ви още малко и ще завършите покупката си :)

Остава да въведете още няколко детайла.