Кожата може да изглежда като нова, но да е съсипана!

В центъра на Автореновация дойде клиент, който си бе закупил Audi S6 – втора употреба. Колата изглеждаше чудесно, но имаше силно изтъркан волан и съсипан скоростен лост. Салонът също не беше в отлично състояние.

Клиентът поиска от нас да направим възстановяване на волана и на скоростния лост, както и да почистим отлично кожения салон.

Видно от снимките, се справихме отлично с волана и лоста, но когато дойде момента за почистване на кожения салон, разбрахме, че клиентът е бил леко излъган при покупката!

IMG_8305  
IMG_8309
IMG_8345

Оказа се, че кожата е възстановявана непрофесионално и с некачествени материали. Почти сме убедени, че бе боядисвана без да е подготвена както трябва, а на всичко отгоре и с боя за автомобили.

При взаимодействие с препаратите, започна да реагира по неестествен начин, което ни показа проблема.

В тази насока, трябва да бъдете много внимателни когато купувате автомобили с кожени салони, независимо от външния им вид, защото е възможно салона да изглежда чудесно към момента на покупка, но това да трае твърде кратко време, след което да ви е трудно да повярвате какво се случва с кожата.

В крайна сметка клиентът без възхитен от работата и компетентността на служителите ни и прие предизвикателството да закупи наши продукти и сам да възстанови салона на автомобила си, като ние поехме ангажимент, ако не се справи добре да му помогнем.

Разбира се, клиентът се справи повече от отлично и то напълно сам с минимални напътствия от наша страна, които си бяха заложени и в самите инструкции.

Професионалните бои и препарати за третиране на кожа са по-скъпи, което обяснява, защо не всички ги използват.

Отделно от това, са малко хората, които познават различните типове кожа при автомобилите, а всяка кожа си има своят специфика на обработка и третиране.

Ние винаги сме държали на високото качество, както се казва или перфектно, или нищо.

Затова продаваме само професионални и висококачествени продукти, които ви дават възможност да възстановите вашия волан, кожена седалка или кожен салон, по възможно най-добрия начин.

А ако все пак се притеснявате да реставрирате сами, винаги може да ни потърсите. Имаме добра партньорска мрежа в страната, която се разраства с всеки изминал ден.

Всеки един от нашите партньори е отлично обучен, а при по-специфични случаи, винаги консултираме нашите колеги за да постигнат максимални резултати и да оставят само доволни клиенти.

One Response to Кожата може да изглежда като нова, но да е съсипана!
  1. Здравей те,
    Искам да попитам дали провеждате обучения


[top]

Leave a Reply